Cave Creek Residence
       
     
EastElevationWeb_120413.jpg
       
     
NorthElevationCourt_120513.png
       
     
IMG_0725.jpg
       
     
EntryWeb.jpg
       
     
IMG_0703.jpg
       
     
IMG_0707.jpg
       
     
IMG_0717.jpg
       
     
SouthPatioWeb.jpg
       
     
IMG_0701.jpg
       
     
SouthElevationWeb_120513.jpg
       
     
ProjectRenderWeb111213_Rev.jpg
       
     
Siteplan101113.jpg
       
     
Floorplan101113.jpg
       
     
Cave Creek Residence
       
     
Cave Creek Residence

The design for the house is informed by the work of the California modernists, employing large expanses of glass that open to the exterior, shaded by generous overhangs and a breezeway, encouraging indoor/outdoor living. The open floor plan lends a feeling of spaciousness that further obscures the boundaries between inside and out. The house takes measures to minimize energy consumption, while maintaining a comfortable environment by the use of solar panels, large overhangs, direct southern orientation and electric vehicle hook-ups.

EastElevationWeb_120413.jpg
       
     
NorthElevationCourt_120513.png
       
     
IMG_0725.jpg
       
     
EntryWeb.jpg
       
     
IMG_0703.jpg
       
     
IMG_0707.jpg
       
     
IMG_0717.jpg
       
     
SouthPatioWeb.jpg
       
     
IMG_0701.jpg
       
     
SouthElevationWeb_120513.jpg
       
     
ProjectRenderWeb111213_Rev.jpg
       
     
Siteplan101113.jpg
       
     
Floorplan101113.jpg